top of page
DSCF0770.png

Intervenție psihologică
adulți

Intervenția psihologică de scurtă durată este un proces de autodescoperire și de învățare, care pune accent pe sănătate, modalități de coping, creșterea nivelului de funcționare și descoperirea propriului potențial.

Pentru fiecare ședința se va stabili în mod clar aspectele pe care dorești să le îmbunătățești, care vor fi tehnicile și ce dorești să obții la final.

Ce presupune?

Uneori toți simțim nevoia de îndrumare, sprijin sau înțelegere 

Poate fi incredibil de dificil să te simți copleșit de probleme, să te simți neîndeajuns sau să te întrebi ce nu merge în relație și cum poți repara.

Vă întrebați dacă faceți suficient, dacă sunteți suficient de buni pentru cineva, dacă relațiile voastre sunt într-adevăr importante sau ce puteți face pentru a avea relații de calitate? Aceste întrebări pot fi adânc înrădăcinate și pot provoca durere.

În cabinetul meu, o sa găsiți înțelegere, răbdare și acceptare indiferent de dificultatea cu care va confruntați în momentul de față. Împreună, vom explora gândurile, sentimentele și experiențele voastre într-un spațiu sigur și relaxant care să vă ajute să puteți să vă exprimați cu sinceritate, fără teamă de judecată.

Simplul fapt că ati ajuns pe această pagină este un pas important și curajos. Știu că aveți resursele necesare pentru a vă construi relații sănătoase și pentru a vă simți mai încrezători și mai înțeleși. Haideți să le descoperim împreună. 

Aspecte care pot fi abordate

Pentru detalii și programări sună la nr de telefon 0743 682 072. 

Programează o ședință

bottom of page